sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lähtötunnelmia

Tässä on niin sanotusti nyt lähdön hetket käsillä. Pakattu on, hyvästelty on: enää vain odotellaan. Me aloitetaan matkanteko siis jo tänään Kristiinan kanssa. Tai huomenna, sunnuntain puolella yötä.. Lähdetään yhdeltä yöllä bussilla kohti Lontoota. Perillä meidän pitäisi olla n. 7.25. Sen kummempia suunnitelmia ei ole, koska nyt vuorostaan Kristiina on tosi kipeenä.. Toivottavasti saadaan edes muutama tunti unta bussissa..

Big Benille kävelyn suunnittelua.

Tosiaan siis kummempia suunnitelmia Lontooseen ei ole, ainakaan Kristiinalla. Ollaan perillä jo aamusta ja lento lähtee vasta illalla 18.45 paikallista aikaa. (20.45 Suomen aikaa.)
Itse ajattelin käydä aamupalalla jossain kivassa paikassa ja sitten kävellä katsomaan Big Beniä ja ehkä piipahtaa joissain kaupoissa jos vastaan joitain kivoja tulee. 
Lontoosta meidän täytyy jatkaa matkaa vielä lentokentälle Gatwickiin, matka on n. Puoli tuntia bussilla. Bussi lähtee samalta Victoria Voach Stationilta mihin saavumme täältä Plymouthista tulevalla bussilla.

Voiton tuuletus: reissusta almost selvitty!

Täytyy kyllä sanoa, että itselle tämä 4 viikkoa on tuntunut oikein sopivalta ajalta. Olen saanut irti mielestäni todella paljon näinkin "lyhyessä" ajassa. Englannin puhumisesta on tullut sujuvaa. Sen on nähnyt jo siinä kun itsenäisesti on täytynyt puhua englantia ja laajentaa sitä osaamista: työt, arkipäivän kanssakäyminen, kuntosalin jäsenyys, kosmetologi palvelut, ravintola, uudet ystävät. Hyvin sitä on selvinnyt ihan itse vieraassa maassa!

Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta reissu on ollut oikein antoisa, olen saanut hyviä ystäviä, nauranut, vähän itkuakin tirauttanut ja oppinut niin paljon uutta! Hienoa, että tällainen ulkomaanjakso on mahdollista. 

-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti